AZBUKUM
Уђите у курс. Пријавите се.
(одрасли)
Пријавите се.
(деца и млади)
Пријавите се.
(професор)

Разговорни програм српског

У оквиру АОС Разговорног програма постоје индивидуални и групни курсеви. Организују се у пакетима од по десет сусрета, где сваки сусрет може трајати 30 или 60 минута. Ако желите да вежбате и усавршите свој изговор, индивидуални пакет је свакако најбоље решење. Тада рад са АОС професором доноси ритам и садржај часа прилагођен само Вама. Распоред Ваших сусрета прилагођавате свом слободном времену и договарате се са професором када Вам највише одговара да радите.

Ако, пак, желите да усавршите своје разговорне вештине, прикључите се групном разговорном програму и будите део заједнице која ужива у разговарању на српском. Сваки групни сусрет траје 30 или 60 минута, а број учесника у групи може бити од два до шест. Пре него уђете у групу, морате урадити Улазни тест и видети на ком сте нивоу знања и у ком термину има сусрете група која је на сличном нивоу Вашем.

Наравно, можете комбиновати групне и индивидуалне часове, односно, разговорни са регуларним или фокус програмом.

Максимално време предвиђено да искористите својих десет сусрета разговорног курса је пет седмица. По истеку једног пакета, можете да се упишете на следећи пакет. 

A2 Основни

Б1 Средњи


Азбукум програми српског језика као страног/нематерњег акредитовани су од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

AZBUKUM