AZBUKUM
Уђите у курс. Пријавите се.
(одрасли)
Пријавите се.
(деца и млади)
Пријавите се.
(професор)

Регуларни програм

ЛЕКЦИЈЕ И РЕВИЗОРНИ ТЕСТОВИ

Сваки АОС регуларни курс српског језика састоји се од десет лекција и пет ревизорних тестова.

Процењује се да је потребно два до три сата рада за сваку лекцију и око један сат за сваки ревизорни тест. У основи треба рачунати да сваки АОС регуларни курс траје у просеку око тридесет сати.

Сваки задатак у лекцији можете радити неограничен број пута. У било ком тренутку можете проверити своје одговоре кликом на дугме „Check my  answers". Такође, доступна су Вам решења сваког задатка (дугме „Key answers"). Да бисте прешли на следећу лекцију, морате урадити све задатке и проћи кроз све делове претходне лекције.

Након сваке две лекције очекује Вас ревизорни тест. У њему се обнављају све деонице рађене у претходне две лекције (вокабулар, граматика итд.). Док радите тест, не можете да проверите одговоре нити да измените већ урађен задатак. Након завршетка теста, приказаће се Ваши резултати. Потребно је да имате 62% тачних одговора да бисте положили тест. Уколико нисте положили тест, можете да га радите поново. Након што тест урадите и други пут, моћи ћете да пређете на следећу лекцију, без обзира на резултат.

МАКСИМАЛНО ТРАЈАЊЕ КУРСА?

Дванаест седмица је резервисано за максимално трајање једног АОС регуларног курса. Током тог периода можете се враћати на већ урађене лекције, понављати њихов садржај и вежбати задатке колико желите. На тај ћете се начин најбоље спремити за ревизорни тест.

Све док је ваш курс активан, можете понављати пређено градиво.

Након истека планираног рока трајања курса, биће вам послат ПДФ документ са освртом на најважније сегменте рађене током курса. Овај документ остаје за ваше подесћање у будућности. Са завршетком курса приступ пређеним лекцијама и тестовима више неће бити могућ.

ТРЕБА ВАМ ПАУЗА? МОЖЕ, НАРАВНО!

Ако Вам је током курса потребна пауза из неког разлога, било приватног или пословног, све је у реду. Током трајања једног АОС регуларног курса имате могућност да направите једну паузу у трајању од једне до четири недеље. Довољно је само активирати дугме „Желим паузу.“ на вашој профилној страници и унети датуме од/до када желите да Ваш курс „мирује“. Током активиране паузе нећете моћи дa приступите курсу. АОС тим ће Вам послати имејл са подсетником да се приближава истек паузе и до када траје рок за поновно покретање курса. Уколико се не пријавите на курс у датом року након паузе, Ваш курс ће бити обустављен и сматраће се да је завршен. Покретање курса након истека рока за активацију повлачи за собом и поновну уплату курса, као да идете све од почетка.

СВЕДОЧАНСТВО? ДА!

Сви полазници АОС регуларних курсева добијају Сведочанство о похађању курса српског језика у којем су забележени резултати постигнути на ревизорним тестовима. Сведочанство се шаље имејлом у ПДФ формату.

А1.1 Почетни 1

А1.2 Почетни 2

А2.1 Основни 1

А2.2 Основни 2

Б1.1 Средњи 1

Б1.2 Средњи 2


Азбукум програми српског језика као страног/нематерњег акредитовани су од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

AZBUKUM