AZBUKUM
Уђите у курс. Пријавите се.
(одрасли)
Пријавите се.
(деца и млади)
Пријавите се.
(професор)

Честа питања

Погледајте упутства дата у одељку „Како се уписати“

За сваки тип АОС програма (Регуларни, Фокус или Разговорни) постоји званични ценовник који се налази овде. Извесни попусти се остварују када комбинујете курсеве или уписујете два или више курсева из истог типа програма. Проверите све у ценовнику.

Све што вам је потребно за учење на АОС платформи већ се налази на њој. Нису Вам потребни додатни материјали за праћење садржаја курсева које упишете.

АОС нуди курсеве од потпуно почетног (А1.1) нивоа до јаког средњег (Б1.2) нивоа. За конверзациони програм у понуди су и виши нивои Б2 и Ц1.

Уколико већ поседујете извесно знање српског језика, потребно је да урадите Дијагностички тест и видите како се у Азбукуму оцењује Ваше тренутно знање. Уз резултате теста, АОС тим ће Вам послати и савет који тип програма и ниво курса би био најбољи за Вас. Наравно, Ви се можете одлучити за нижи, односно виши ниво курса од Вашег тренутног нивоа и то радите на своју одговорност. АОС тим не сноси одговорност за коначни избор програма и курса/курсева на које се упишете.

Да, можете комбиновати више курсева у исто време. Ако се упишете, рецимо, на регуларни курс и осетите да Вам је потребно више вежбања из граматике или вокабулара, додајте један или више пакета из Фокус програма и интензивирајте своје учење. Ако желите, пак,  да усавршите своје способности говора, додајте Разговорни курс, било индивидуални или групни, и вежбајте. Погледајте наш Ценовник и могуће комбинације.

Сви курсеви се наплаћују у целини, приликом уписа.

У зависности од избора, плаћате курс или пакет. Било да се ради о Регуларном курсу (10 лекција сваки) или пакетима од којих се састоје Фокус (10 изборних тема) или Разговорни програми (пакети различитих обима), плаћате комбинацију за коју се одлучите.  

Након што се прецизно договорите са АОС особљем који програм или комбинацију курсева желите да упишете, биће Вам послат рачун за одабрани курс или комбинацију курсева. У рачуну ће бити јасно наведено које курсеве сте платили. Датум уплате (најкасније 10 дана од издавања рачуна) сматра се датумом почетка курса.

Можете платити:

  1. банковним свифтом
  2. Пеј палом
  3. у готовом

Одлуку о начину плаћања саопштавате особљу АОС-а приликом уговарања уписа (све преко имејла).